Ny butiksport från NORDIC door

Ny butiksport från NORDIC door

2015-02-23

Produktnyhet NORDIC door har utvecklat en ny, snabb och driftsäker butiksport, NORDIC 344safe.

Den nya porten 344safe har endast 80 mm breda sidokarmar och behöver minimalt med utrymme för rullen ovanför porten för att ta minsta möjliga plats. Porten drivs av en frekvensstyrd drivenhet som är snabb och tyst. Den har en styrning som är flexibel med bland annat tidsfunktioner för dag- och veckostyrning för bortkoppling av till exempel dragrepkontakter. NORDIC 344safe är också förberedd för inkoppling av kodlås och kan förses med UPS-batteribackup om den skall placeras i öppningar som kan komma att användas vid utrymning.

För att öka säkerheten ytterligare kan porten kompletteras med en fotocellridå som täcker hela öppningen. Ridån känner av om något rör sig eller befinner sig i portöppningen och reverserar då porten omedelbart. Ett nytt säkrare och smidigare system jämfört med de säkerhetsradar som hittills använts. Portens karmar kan också förses med integrerade ledslingor, med rött eller orange ljus, som tänds som varning när porten stängs.

- Jag är väldigt nöjd med vår nya port, säger Jens Falkström, försäljningsingenjör på NORDIC door.

- Med NORDIC 344safe så tycker jag att vi kan erbjuda en produkt som verkligen fungerar i moderna butiksmiljöer.

Den nya NORDIC 344safe porten finns redan installerad i ett stort antal butiker, bland annat ICA, Coop, Willys, Netto och Rema 1000.

För mer information, se vår hemsida www.nordicdoor.se »


 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 2150 andra.

Happy Småland AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar

www.butiksinredning.se