Bli medlem

Butiksinredning.se är en samlingsplats på nätet för butiksägare.

Här hjälper vi små och stora butiksägare att hitta lämpliga leverantörer. Vill du berätta för branschen att du finns kan du bli medlem.

Varifrån kommer besökarna?
Vi jobbar stenhårt med att få upp vår hemsida och ord från butiksbranschen i Googles sökresultat. Och vi har lyckats väldigt bra. 90% av alla våra besökare hittar oss via Google och sociala medier. Om du ditt företag inte lyckats riktigt lika bra kan du ändå bli synlig genom att vara med hos oss.

Vad får jag som medlem?

Som medlem blir du en i gänget av oss som jobbar professionellt inom butiksbranschen. Vi gör ditt varumärke, dina produkter och tjänster synliga på nätet där din målgrupp finns.

Du som är medlem får ett kundkort där du kan skriva in företagsinformation, lägga in bilder, länka till din hemsida, visa en karta, skriva in dina sökord osv. Ditt kundkort kommer upp när någon söker på produkter eller tjänster som du erbjuder.

Dina uppgifter och dina bilder visas dessutom på flera olika ställen på hemsidan och dyker automatiskt upp på sidor som är relevanta för det du säljer.

Statistik

Varje månad får du en rapport om vilka företag som varit inne på Butiksinredning.se. Rapporten kan öppnas i Excel.

Rapporten innehåller bland annat företagsnamn, postadress, telefonnummer och e-postadress. Detta är ett perfekt underlag till dina säljare!

Vad kostar det?

Priset för att vara medlem på Butiksinredning.se är 3900 kr per år.
En liten summa för en tjänst som kan ge dig många nya kunder.

Kontakta oss för att bli medlem »

Varför ska du vara medlem?

Det är enkelt att svara på: Din målgrupp är där. Ungefär som en mässa, fast på nätet, året om, dygnet runt. Mängder av potentiella kunder snurrar runt på sajten. De tittar på produktnyheter, läser reportage och söker nya leverantörer. Därför ska du synas på Butiksinredning.se.

Be there or be lost.

Fler smarta tjänster

Förutom att vara medlem hos oss erbjuder vi ett antal andra tjänster.

 Kontaktinfo

Happy Småland AB

Butiksinredning.se

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Kontakta oss & karta

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 2150 andra.

Happy Småland AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar

www.butiksinredning.se